Kwaliteitsbewaking

Kwaliteit is bij drukkerij WC den Ouden leidend. Om de gewenste kwaliteit te blijven waarborgen hebben we zowel in de voorbereiding als tijdens het drukken zelf, kwaliteitscontrolesystemen ingebouwd. Belangrijkste punten hierin zijn dat wij gebruik maken van de modernste CTP [Computer To Plate] techniek. Daarmee wordt het te drukken beeld rechtstreeks vanuit het door u aangeleverde bestand op de offsetplaten geplaatst.

Tijdens het drukken wordt de inktlaagdikte, de zgn densiteit vastgelegd en automatisch vergeleken met de densiteit van uw vorige order(s). Om uw huisstijlkleuren zo goed mogelijk te bewaken wordt de inktregulering automatisch door onze drukpersen aangepast.

Voordat uw drukwerk hier de expeditie bereikt wordt er door de drukker en chef magazijn nog eenmaal steekproefsgewijs gekeken naar de kwaliteit van het drukwerk om zeker te weten dat het aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet.

Samenwerking

Doordat wij ruim driekwart eeuw aan ervaring hebben, beschikken wij over een uitstekend netwerk van binders die geniet/genaaid/garenloos brocheren, drukwerkveredelaars en designers die net zo kritisch zijn over hun eindproducten als wij zijn. Dat maakt de samenwerking niet alleen prettig, maar zorgt er ook nog eens voor dat het eindresultaat er perfect uit komt te zien.