Image

KWALITEITSBEWAKING

Kwaliteit is bij drukkerij WC den Ouden leidend. Om de gewenste kwaliteit te blijven waarborgen hebben we zowel in de voorbereiding als tijdens het drukken zelf, kwaliteitscontrolesystemen ingebouwd. Belangrijkste punten hierin zijn dat wij gebruik maken van de modernste CTP [Computer To Plate] techniek. Daarmee wordt het te drukken beeld rechtstreeks vanuit het door u aangeleverde bestand op de offsetplaten geplaatst.

Tijdens het drukken wordt de inktlaagdikte, de zgn densiteit vastgelegd en automatisch vergeleken met de densiteit van uw vorige order(s). Om uw huisstijlkleuren zo goed mogelijk te bewaken wordt de inktregulering automatisch door onze drukpersen aangepast.

Voordat uw drukwerk hier de expeditie bereikt wordt er door de drukker en chef magazijn nog eenmaal steekproefsgewijs gekeken naar de kwaliteit van het drukwerk om zeker te weten dat het aan onze hoge kwaliteitseisen voldoet.

SAMENWERKING

Doordat wij ruim driekwart eeuw aan ervaring hebben, beschikken wij over een uitstekend netwerk van binders die geniet/genaaid/garenloos brocheren, drukwerkveredelaars en designers die net zo kritisch zijn over hun eindproducten als wij zijn. Dat maakt de samenwerking niet alleen prettig, maar zorgt er ook nog eens voor dat het eindresultaat er perfect uit komt te zien.

MOGELIJKHEDEN

Wij richten ons als drukkerij puur op het drukken van kwaliteit. De eventuele nabewerkingen laten wij liever over aan de specialisten binnen ons opgebouwde netwerk. Zo kunnen wij ons blijven concentreren op hetgeen ons onderscheid: het vervaardigen van hoogwaardig drukwerk tegen een scherpe prijs.

Met ons moderne machinepark kunnen wij alles aan. We hebben de beschikking over persen in zowel klein- (32x46 & 36x52) ook digitaal en grootformaat [72x104] en kunnen u daarmee een breed scala aan drukwerk aanbieden.

Naast de drukpersen die wij hebben staan om uw drukwerk te vervaardigen, kunnen wij uw drukwerk ook voorzien van foliedruk en/of een präge. Zo kunnen wij uw drukwerk precies de luxueuze uitstraling geven waar u naar op zoek bent.

Bovendien kunnen wij uw drukwerk ook in huis stansen en rillen. Dit is niet alleen makkelijk, maar scheelt voor u ook nog eens in de kosten!

Van visitekaart tot folder en van brochure tot waanzinnig creatief project, niets is ons te gek. Wij gaan graag de uitdaging aan om, samen met u, uw unieke projecten tot een prachtig eindresultaat te brengen.
PRODUCTEN
Met onze ruime keuze aan drukpersen en de ervaring die wij de afgelopen decennia hebben opgedaan, durven wij te zeggen dat er bijna niets is dat wij niet hebben gemaakt. Echter, wij staan altijd open voor uitdagingen. Wij gaan geen uitdaging uit de weg om buiten de gebaande paden te gaan, waar geen mens (lees: drukkerij) eerder is geweest. Daag ons gerust uit!

Hieronder een korte opsomming van producten waarvoor u onder andere bij ons terecht kunt:
 • Enveloppen alle bestaande formaten
 • Enveloppen op aanmaak
 • Brief- en vervolgpapier
 • Firmakaarten
 • With Compliment Cards
 • Adresstickers
 • Schrijfbloks
 • Notitieblokjes (bedrukte post-it’s)
 • Agenda’s
 • Bureaukalenders.
 • Folders
 • Meervoudige bonnensets (met doordrukvellen)
 • Offertemappen
 • Kleine oplage digitaal drukwerk
DTP / DESIGN / ONTWERP
Wilt u uw logo/huisstijl aangepast hebben, volledig vernieuwen of wilt u een nieuwe website? Drukkerij WC den Ouden heeft de expertise om u een volledig pakket aan te kunnen bieden dat naadloos aansluit op uw wensen en ideeën.
FULFILMENT
Vele handjes maken licht werk! Of het nu gaat om een complete mailing of alleen het plakken van adresstickers en het ter post aanbieden van uw drukwerk, wij nemen u graag deze klus uit handen. Wij hebben de mensen, kennis en ervaring om u de meest complexe of tijdrovende mailings uit handen te nemen. Waarom zou u het zelf nog doen?
WAREHOUSING
Om onze kwaliteit tegen nog betere tarieven te laten drukken kunt u ervoor kiezen om de oplage van het drukwerk te verhogen. Heeft u geen ruimte voor de opslag hiervan? Geen probleem, wij slaan het voor u op en leveren het uit op de door u aangegeven adressen wanneer het u uitkomt.
VOORRAADBEHEER
Bent u drukwerk grootverbruiker? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Wij houden uw drukwerk voor u in opslag en houden de voorraadhoogtes bij in een online voorraadsysteem. Wilt u vervolgens drukwerk bestellen dan kunt u inloggen op dit systeem en de afroeporder aan ons doorgeven. Binnen drie werkdagen wordt uw bestelling afgeleverd op het door u aangegeven adres.